De wereld wordt steeds ingewikkelder, informatie steeds complexer. Door een verhaal te vertellen met een infographic wordt de wereld begrijpelijker. Ik kan uw boodschap naar een infographic vertalen.

De afgelopen jaren ben ik, werkend als grafisch ontwerper, infographics steeds leuker gaan vinden. De combinatie van inhoud, boodschap en grafische vormgeving maakt het een bijzonder interessant vakgebied. Ik krijg de meeste voldoening als ik de inhoud van duurzame projecten kan verbeelden omdat daar mijn ervaring en interesse zit. Dit is altijd al een rode draad geweest in mijn leven: na mijn middelbare school heb ik een jaar als uitwisselingsstudent in Zweden gewoond en de Naturlinje gevolgd. Daarna ben ik opgeleid als fysisch geograaf aan de Universiteit van Utrecht. Na mijn studie heb ik 12 jaar bij een ingenieursbureau gewerkt als adviseur duurzaam waterbeheer. Aan de Willem de Kooning academie volgde ik de opleiding visuele communicatie. Deze opleiding rondde ik in 2010 af.
Sinds een paar jaar geef ik de training / cursus 'Leer een infographic maken in één dag'. Deze training is nu voor iedereen beschikbaar omdat ik erin geloof dat iedereen door middel van beeld beter kan communiceren. Kijk op de website Debeeldbouwers.nl voor meer informatie.
In de zomer van 2018 ben ik begonnen met een Master Design opleiding aan de Willem de Kooning academie. De werktitel van mij Design Research is 'Al Gore meets Otto Neurath'. Je kan de ontwikkelingen volgen op mijn site.